Rezervirajte termin

+387 (0) 30 334 070

Ponedjeljak - Subota

08:00 - 20:00

Vaš je osmjeh naša briga!

Parodontologija

Parodontopatija predstavlja uznapredovalo kronično zapaljenje gingive (desni). Ona pripada najčešćim oboljenjima uopšte. Zbog prisustva bakterija u zubnim naslagama (plak) dolazi do razvoja zapaljenja koje zahvata potporni aparat zuba koji je lokavizona oko zubnog korjena, a takođe može da zahvati i okolne kosti. Ukoliko se ne liječi, može doći do vidljivog povlačenja gingive, zubi se razlabavljuju ili mogu biti potpuno izgubljeni.

Prisutno zapaljenje ispoljava dijelovanje na čitav organizam, npr. pomaže nastanku oboljenja srca i krvotoka i šećerne bolesti. Iz tog razloga su veoma važni specijalna dijagnostika, kao i ciljano liječenje.

O nama

Stomatološka ordinacija Franković usko je specijalizirana za pružanje usluga iz domena stomatologije, zubne implantologije, oralne hirurgije, protetike, ortodoncije i paradontologije. Ordinaciju vodi dr Hrvoje Franković. Bavimo se modernom implantologijom, trudimo se da se razlikujemo i izdvojimo po kvaliteti i zadovoljnim pacijentima.

Saznajte više o nama

Kontakt
  • Kraljice Katarine 6,
  • 71250 Kiseljak
  • info@dentalfrankovic.com
  • +387 30 334-070
Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.