Rezervirajte termin

+387 (0) 30 334 070

Ponedjeljak - Subota

08:00 - 20:00

Vaš je osmjeh naša briga!

Obiteljska stomatologija

Obiteljska stomatologija, poput opće stomatologije, pruža usluge održavanja oralne higijene, zdravlja zubi i zdravlja usne šupljine u cjelosti. Oralno zdravlje je izuzetno važno za zdravlje cijelog organizma. Pojmovi obiteljska stomatologija i opća stomatologija često se koriste u istom smislu.

Posjetom obiteljskom stomatologu i najmlađi članovi obitelji će imati dobar primjer što znači redovito održavanje oralnog zdravlja i briga za zube, savjetuju stručnjaci poliklinike Imed. Tako će djeca lakše prevladati eventualni strah od stomatologa kao i nedoumice o cijelom pojmu „zubara“ i njegove ordinacije, te će se naviknuti na redoviti posjet obiteljskom stomatologu.

O nama

Stomatološka ordinacija Franković usko je specijalizirana za pružanje usluga iz domena stomatologije, zubne implantologije, oralne hirurgije, protetike, ortodoncije i paradontologije. Ordinaciju vodi dr Hrvoje Franković. Bavimo se modernom implantologijom, trudimo se da se razlikujemo i izdvojimo po kvaliteti i zadovoljnim pacijentima.

Saznajte više o nama

Kontakt
  • Kraljice Katarine 6,
  • 71250 Kiseljak
  • info@dentalfrankovic.com
  • +387 30 334-070
Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.