Rezervirajte termin

+387 (0) 30 334 070

Ponedjeljak - Subota

08:00 - 20:00

Vaš je osmjeh naša briga!

Estetska stomatologija

Estetska stomatologija ne postoji kao posebna grana stomatologije, ona obuhvata nekoliko njih sa ciljem da omogući zdrav i blistav osmijeh, da poboljšaju estetsku vrijednost zuba. Neke od najčešćih intervencija su sanacija karijesa bijelim plombama, izbeljivanje zuba, izrada bezmetalnih krunica i mostova, keramičke ljuspice (fasete ili veniri), ispravljanje zuba, čišćenje kamenca i poliranje zuba.

Politika naše ordinacije je da se prirodni zubi restauriraju i da se krune rade samo kada je to neophodno. Savremeni estetski materijali koji se koriste omogućuju da se prirodni zub kompletno restaurira u svojoj boji i obliku bez potrebe izrade krunica, što zahtjeva brušenje zuba i nepovratan gubitak zubne supstance.

O nama

Stomatološka ordinacija Franković usko je specijalizirana za pružanje usluga iz domena stomatologije, zubne implantologije, oralne hirurgije, protetike, ortodoncije i paradontologije. Ordinaciju vodi dr Hrvoje Franković. Bavimo se modernom implantologijom, trudimo se da se razlikujemo i izdvojimo po kvaliteti i zadovoljnim pacijentima.

Saznajte više o nama

Kontakt
  • Kraljice Katarine 6,
  • 71250 Kiseljak
  • info@dentalfrankovic.com
  • +387 30 334-070
Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.