Rezervirajte termin

+387 (0) 30 334 070

Ponedjeljak - Subota

08:00 - 20:00

Vaš je osmjeh naša briga!

Implantati

Zubni implanti su vrhunac napretka stomatologije. Zahvaljujući napredovanju tehnologije zubni implanti postaju sve zastupljeniji u stomatološkoj praksi. Ugradnja implanta zuba je trajno riješenje, jer je vezan za kost vilice. Međutim to je samo jedna od prednosti ugradnje zubnih implanata. Ukoliko izgubite jedan ili više zubi, žvakanje hrane biće otežano, a to će dalje negativno utjecati na još neke funkcije organizma kao što je recimo probava.

Ukoliko vam nedostaje neki zub, prilikom žvakanja dolazi do trošenja vilične kosti zbog prevelikog opterećenja, a pošto vilična kost podupire mišiće lica, lice dobija starački izgled zbog čega dolazi do funkcionalnih i estetskih problema. Kada smo već kod estetskog faktora, ukoliko ste izgubili neki od prednjih zuba treba napomenuti da zubni implanti danas izgledaju kao prirodni zubi i razlika je neprimjetna.

All on 4

Pokažite svijetu savršen osmijeh zahvaljujući All-on-4 – metodi ugradnje četiriju implantata u svaku čeljust, koji nose digitalno dizajniran zubni niz. Bilo da je riječ o potpunoj bezubosti ili nedostatku samo jednoga zuba, implantologija je najbolje rješenje. Jedino uz implantate osjećat ćete se kao da imate svoje prirodne zube!​

Protetika

Fiksna protetika se odnosi na zubne krunice i mostovi te zubne implantate, dok se mobilne proteze dijele na potpune i parcijalne. Kada je riječ o fiksnoj protetici, preporučamo korištenje bezmetalnih keramičkih materijala, prvenstveno staklokeramike koja u potpunosti imitira prirodni zub koji nedostaje. Cirkonske navlake i individualne krunice radimo sa najboljim tehničarima u regiji.

Mis Implants

Mis Implants je svjetska kompanija koja proizvodi, dizajnira, razvija i prodaje najsuvremenije zubne implantate, vanjske nadogradnje, rješenja za kompletnu oralnu rehabilitaciju pa tako su razvili i najnoviji sustav MGUIDE SUSTAV-3D IMPLANTACIJA. Mis implantati se zbog svoje razvojne inovativnosti koriste u najboljim klinikama u cijelom svijetu.

misimplant.png

Straumann

Straumann je vodeća švicarska kompanija u proizvodnji implantata i osteogenetskih nadomjestaka u svijetu. Liniju proizvoda čine vrhunska zubna protetika kao što su zubni implantati, zubne krune i mostovi, kao i protetske nadogradnje (suprastrukture) koje povezuju novi zub s implantatom. Straumann, također, izrađuje i precizna visokokvalitetna medicinska pomagala i alate koji se koriste u stomatološkim zahvatima kako bi osigurali najbolja kirurška, restorativna i regeneracijska rješenja u segmentu dentalne medicine.

misimplant.png

O nama

Stomatološka ordinacija Franković usko je specijalizirana za pružanje usluga iz domena stomatologije, zubne implantologije, oralne hirurgije, protetike, ortodoncije i paradontologije. Ordinaciju vodi dr Hrvoje Franković. Bavimo se modernom implantologijom, trudimo se da se razlikujemo i izdvojimo po kvaliteti i zadovoljnim pacijentima.

Saznajte više o nama

Kontakt
  • Kraljice Katarine 6,
  • 71250 Kiseljak
  • info@dentalfrankovic.com
  • +387 30 334-070
Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.