Rezervirajte termin

+387 (0) 30 334 070

Ponedjeljak - Subota

08:00 - 20:00

Vaš je osmjeh naša briga!

Oralna kirurgija

Oralna kirurgija je oblast stomatologije, koja kod pacijenta obično izaziva nelagodnost i strah, a istina je da uz adekvatnu anesteziju i uputstva, kojih se pacijenti moraju pridržavati nakon intervencije, nelagodnost vezana za intervenciju i postoperativni oporavak, mogu biti svedene na minimum. Sa druge strane, uz pomoć oralne kirurgije mogu se otkloniti razne tegobe, koje pacijenti imaju zbog zuba, a ponekad je i posljednja nada da se neki zub sačuva.

Neke od intervencija oralne kirurgije su vađenje impaktiranog umnjaka, apikotomija korjena zuba, režanj operacija, kao i razne intervencije na koštanom i mekom tkivu, koje obuhvataju i ugradnju implantata.

O nama

Stomatološka ordinacija Franković usko je specijalizirana za pružanje usluga iz domena stomatologije, zubne implantologije, oralne hirurgije, protetike, ortodoncije i paradontologije. Ordinaciju vodi dr Hrvoje Franković. Bavimo se modernom implantologijom, trudimo se da se razlikujemo i izdvojimo po kvaliteti i zadovoljnim pacijentima.

Saznajte više o nama

Kontakt
  • Kraljice Katarine 6,
  • 71250 Kiseljak
  • info@dentalfrankovic.com
  • +387 30 334-070
Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.