Rezervirajte termin

+387 (0) 30 334 070

Ponedjeljak - Subota

08:00 - 20:00

Vaš je osmjeh naša briga!

Izbjeljivanje zubi

Izbeljivanje zubi je proces uklanjanja raznih mrlja i diskoloracija sa površine zuba, a samim tim i boja zuba postaje bijelja. Bijeljenje zuba je veoma popularna procedura, jer možete bez ikakvih neprijatnosti i po pristupačnoj cijeni doći do prelijepih bijelih zubi. Lijep osmijeh je jedna od prvih stvari koju neko primjeti na vama prilikom upoznavanja i svakako će dobro utjecati na vaše samopouzdanje. Sa bijelim i sjajnim osmijehom se osjećate bolje i ostavljate bolji utisak.

Životni stil ili starenje mogu negativno utjecati na boju zubi. Stvari kao što su kava, čaj, sok, crveno vino i cigarete mogu doprinjeti tamnjenju zubi. Naša ordinacija nudi najpoznatije svijetski priznate metode izbeljivanja zubi. Cijena izbeljivanja zubi varira u zavisnosti od toga za koju vrstu bijeljenja zubi se odlučite.

O nama

Stomatološka ordinacija Franković usko je specijalizirana za pružanje usluga iz domena stomatologije, zubne implantologije, oralne hirurgije, protetike, ortodoncije i paradontologije. Ordinaciju vodi dr Hrvoje Franković. Bavimo se modernom implantologijom, trudimo se da se razlikujemo i izdvojimo po kvaliteti i zadovoljnim pacijentima.

Saznajte više o nama

Kontakt
  • Kraljice Katarine 6,
  • 71250 Kiseljak
  • info@dentalfrankovic.com
  • +387 30 334-070
Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.