Rezervirajte termin

+387 (0) 30 334 070

Ponedjeljak - Subota

08:00 - 20:00

Naše usluge

SLIKA
SLIKA

Implatanti

Zubni implanti su vrhunac napretka stomatologije. Zahvaljujući napredovanju tehnologije zubni implanti postaju sve zastupljeniji u stomatološkoj praksi.

SLIKA
SLIKA

Oralna kirurgija

Uz pomoć oralne kirurgije mogu se otkloniti razne tegobe, koje pacijenti imaju zbog zuba, a ponekad je i posljednja nada da se neki zub sačuva.

SLIKA
SLIKA

Estetska stomatologija

Estetska stomatologija ne postoji kao posebna grana stomatologije, ona obuhvata nekoliko njih sa ciljem da omogući zdrav i blistav osmijeh.

SLIKA
SLIKA

Parodontologija

Parodontologija predstavlja uznapredovalo kronično zapaljenje gingive (desni). Ona pripada najčešćim oboljenjima uopšte.

SLIKA
SLIKA

Obiteljska stomatologija

Obiteljska stomatologija obuhvata brigu o oralnom zdravlju u svakom stadijumu života. Dijeca imaju potpuno različite potrebe kod stomatologa za razliku od odraslih.

SLIKA
SLIKA

Ortododncija

Ortodontsko liječenje može se fokusirati samo samo na nepravilno postavljen zub, ili se može baviti kontrolom i izmenama rasta lica.

SLIKA
SLIKA

Izbjeljivanje zubi

Izbeljivanje zubi je proces uklanjanja raznih mrlja i diskoloracija sa površine zuba, a samim tim i boja zuba postaje bijelja.

SLIKA
SLIKA

3d snimanje

Poželjno je uraditi snimak prije prvog stomatološkog pregleda jer pored kliničkog pregleda, analiza snimka predstavlja jednu od važnijih pomoćnih faza u određivanju plana terapije.

O nama

Stomatološka ordinacija Franković usko je specijalizirana za pružanje usluga iz domena stomatologije, zubne implantologije, oralne hirurgije, protetike, ortodoncije i paradontologije. Ordinaciju vodi dr Hrvoje Franković. Bavimo se modernom implantologijom, trudimo se da se razlikujemo i izdvojimo po kvaliteti i zadovoljnim pacijentima.

Saznajte više o nama

Kontakt
  • Kraljice Katarine 6,
  • 71250 Kiseljak
  • info@dentalfrankovic.com
  • +387 30 334-070
Pravila o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje. Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića.