Vaš je osmjeh naša briga!

Stomatološka ordinacija Franković

Mi stvarno vjerujemo da su preventivna njega i obrazovanje put do optimalnog zdravlja zuba. Zato se, kroz razgovor sa pacijentom, fokusiramo na cjelokupno stanje usta, zuba i desni. Naš cilj je dobro zdravlje zubi za Vas i Vašu obitelj kroz prevenciju. To znači da Vam dajemo savjete, pomažemo Vam da razumijete kako da se brinete o svojim zubima da bi se smanjila potreba za dentalnim tretmanima. Ako dođe do potrebe za intervencijom trudimo se to obaviti na bezbolnim i modernim tretmanom koji će dugoročno riješiti Vaš problem.

Naše usluge

SLIKA
SLIKA

Implatanti

Zubni implanti su vrhunac napretka stomatologije. Zahvaljujući napredovanju tehnologije zubni implanti postaju sve zastupljeniji u stomatološkoj praksi.

SLIKA
SLIKA

Oralna kirurgija

Uz pomoć oralne kirurgije mogu se otkloniti razne tegobe, koje pacijenti imaju zbog zuba, a ponekad je i posljednja nada da se neki zub sačuva.

SLIKA
SLIKA

Estetska stomatologija

Estetska stomatologija ne postoji kao posebna grana stomatologije, ona obuhvata nekoliko njih sa ciljem da omogući zdrav i blistav osmijeh.

SLIKA
SLIKA

Parodontologija

Parodontologija predstavlja uznapredovalo kronično zapaljenje gingive (desni). Ona pripada najčešćim oboljenjima uopšte.

SLIKA
SLIKA

Obiteljska stomatologija

Obiteljska stomatologija obuhvata brigu o oralnom zdravlju u svakom stadijumu života. Dijeca imaju potpuno različite potrebe kod stomatologa za razliku od odraslih.

SLIKA
SLIKA

Ortdodncija

rtodontsko liječenje može se fokusirati samo samo na nepravilno postavljen zub, ili se može baviti kontrolom i izmenama rasta lica.

SLIKA
SLIKA

Izbjeljivanje zubi

Izbeljivanje zubi je proces uklanjanja raznih mrlja i diskoloracija sa površine zuba, a samim tim i boja zuba postaje bijelja.

SLIKA
SLIKA

3d snimaje

Poželjno je uraditi snimak prije prvog stomatološkog pregleda jer pored kliničkog pregleda, analiza snimka predstavlja jednu od važnijih pomoćnih faza u određivanju plana terapije.

Snow

Savjeti za Vaše zdravlje

Teško zamisliti zdrave zube bez pravilne njege. Kada ove male stvari postnu dei Vaše svakodnevnice Vaš život će biti kvalitetnijim. Ali kako da znamo koji savjeti, u moru njih, su ispravni? Pravi savjeti su oni koje vam da stučnjak, a neke od njih možete pročitati na našoj web stranici.

Pročitajte savjete

Želite biti informirani o novostima iz svijeta stomatologije?

Pratite nas, trudimo se obavijestit Vas o svemu što bi Vas moglo zanimati. Iz udobnosti doma sada možete više saznati o tome što je dobro za Vas, Vaš osmjeh i Vaše zdravlje.

FACEBOOK | INSTAGRAM ili nas KONTAKTIRAJTE

Kraljice Katarine 6, Kiseljak

+387 30 334-070

info@dentalfrankovic.com

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA FRANKOVIĆ - sva prava pridržana