Vaš je osmjeh naša briga!

Estetska stomatologija

Estetska stomatologija ne postoji kao posebna grana stomatologije, ona obuhvata nekoliko njih sa ciljem da omogući zdrav i blistav osmijeh, da poboljšaju estetsku vrijednost zuba. Neke od najčešćih intervencija su sanacija karijesa bijelim plombama, izbeljivanje zuba, izrada bezmetalnih krunica i mostova, keramičke ljuspice (fasete ili veniri), ispravljanje zuba, čišćenje kamenca i poliranje zuba.

Politika naše ordinacije je da se prirodni zubi restauriraju i da se krune rade samo kada je to neophodno. Savremeni estetski materijali koji se koriste omogućuju da se prirodni zub kompletno restaurira u svojoj boji i obliku bez potrebe izrade krunica, što zahtjeva brušenje zuba i nepovratan gubitak zubne supstance.

Snow

Savjeti za Vaše zdravlje

Teško zamisliti zdrave zube bez pravilne njege. Kada ove male stvari postnu dei Vaše svakodnevnice Vaš život će biti kvalitetnijim. Ali kako da znamo koji savjeti, u moru njih, su ispravni? Pravi savjeti su oni koje vam da stučnjak, a neke od njih možete pročitati na našoj web stranici.

Pročitajte savjete

Želite biti informirani o novostima iz svijeta stomatologije?

Pratite nas, trudimo se obavijestit Vas o svemu što bi Vas moglo zanimati. Iz udobnosti doma sada možete više saznati o tome što je dobro za Vas, Vaš osmjeh i Vaše zdravlje.

FACEBOOK | INSTAGRAM ili nas KONTAKTIRAJTE

Kraljice Katarine 6, Kiseljak

+387 30 334-070

info@dentalfrankovic.com

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA FRANKOVIĆ - sva prava pridržana