Vaš je osmjeh naša briga!

Izbjeljivanje zubi

Izbeljivanje zubi je proces uklanjanja raznih mrlja i diskoloracija sa površine zuba, a samim tim i boja zuba postaje bijelja. Bijeljenje zuba je veoma popularna procedura, jer možete bez ikakvih neprijatnosti i po pristupačnoj cijeni doći do prelijepih bijelih zubi. Lijep osmijeh je jedna od prvih stvari koju neko primjeti na vama prilikom upoznavanja i svakako će dobro utjecati na vaše samopouzdanje. Sa bijelim i sjajnim osmijehom se osjećate bolje i ostavljate bolji utisak.

Životni stil ili starenje mogu negativno utjecati na boju zubi. Stvari kao što su kava, čaj, sok, crveno vino i cigarete mogu doprinjeti tamnjenju zubi. Naša ordinacija nudi najpoznatije svijetski priznate metode izbeljivanja zubi. Cijena izbeljivanja zubi varira u zavisnosti od toga za koju vrstu bijeljenja zubi se odlučite.

Snow

Savjeti za Vaše zdravlje

Teško zamisliti zdrave zube bez pravilne njege. Kada ove male stvari postnu dei Vaše svakodnevnice Vaš život će biti kvalitetnijim. Ali kako da znamo koji savjeti, u moru njih, su ispravni? Pravi savjeti su oni koje vam da stučnjak, a neke od njih možete pročitati na našoj web stranici.

Pročitajte savjete

Želite biti informirani o novostima iz svijeta stomatologije?

Pratite nas, trudimo se obavijestit Vas o svemu što bi Vas moglo zanimati. Iz udobnosti doma sada možete više saznati o tome što je dobro za Vas, Vaš osmjeh i Vaše zdravlje.

FACEBOOK | INSTAGRAM ili nas KONTAKTIRAJTE

Kraljice Katarine 6, Kiseljak

+387 30 334-070

info@dentalfrankovic.com

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA FRANKOVIĆ - sva prava pridržana