Vaš je osmjeh naša briga!

Obiteljska stomatologija

Obiteljska stomatologija, poput opće stomatologije, pruža usluge održavanja oralne higijene, zdravlja zubi i zdravlja usne šupljine u cjelosti. Oralno zdravlje je izuzetno važno za zdravlje cijelog organizma. Pojmovi obiteljska stomatologija i opća stomatologija često se koriste u istom smislu.

Posjetom obiteljskom stomatologu i najmlađi članovi obitelji će imati dobar primjer što znači redovito održavanje oralnog zdravlja i briga za zube, savjetuju stručnjaci poliklinike Imed. Tako će djeca lakše prevladati eventualni strah od stomatologa kao i nedoumice o cijelom pojmu „zubara“ i njegove ordinacije, te će se naviknuti na redoviti posjet obiteljskom stomatologu.

Snow

Savjeti za Vaše zdravlje

Teško zamisliti zdrave zube bez pravilne njege. Kada ove male stvari postnu dei Vaše svakodnevnice Vaš život će biti kvalitetnijim. Ali kako da znamo koji savjeti, u moru njih, su ispravni? Pravi savjeti su oni koje vam da stučnjak, a neke od njih možete pročitati na našoj web stranici.

Pročitajte savjete

Želite biti informirani o novostima iz svijeta stomatologije?

Pratite nas, trudimo se obavijestit Vas o svemu što bi Vas moglo zanimati. Iz udobnosti doma sada možete više saznati o tome što je dobro za Vas, Vaš osmjeh i Vaše zdravlje.

FACEBOOK | INSTAGRAM ili nas KONTAKTIRAJTE

Kraljice Katarine 6, Kiseljak

+387 30 334-070

info@dentalfrankovic.com

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA FRANKOVIĆ - sva prava pridržana