Vaš je osmjeh naša briga!

Parodontologija

Parodontopatija predstavlja uznapredovalo kronično zapaljenje gingive (desni). Ona pripada najčešćim oboljenjima uopšte. Zbog prisustva bakterija u zubnim naslagama (plak) dolazi do razvoja zapaljenja koje zahvata potporni aparat zuba koji je lokavizona oko zubnog korjena, a takođe može da zahvati i okolne kosti. Ukoliko se ne liječi, može doći do vidljivog povlačenja gingive, zubi se razlabavljuju ili mogu biti potpuno izgubljeni.

Prisutno zapaljenje ispoljava dijelovanje na čitav organizam, npr. pomaže nastanku oboljenja srca i krvotoka i šećerne bolesti. Iz tog razloga su veoma važni specijalna dijagnostika, kao i ciljano liječenje.

Snow

Savjeti za Vaše zdravlje

Teško zamisliti zdrave zube bez pravilne njege. Kada ove male stvari postnu dei Vaše svakodnevnice Vaš život će biti kvalitetnijim. Ali kako da znamo koji savjeti, u moru njih, su ispravni? Pravi savjeti su oni koje vam da stučnjak, a neke od njih možete pročitati na našoj web stranici.

Pročitajte savjete

Želite biti informirani o novostima iz svijeta stomatologije?

Pratite nas, trudimo se obavijestit Vas o svemu što bi Vas moglo zanimati. Iz udobnosti doma sada možete više saznati o tome što je dobro za Vas, Vaš osmjeh i Vaše zdravlje.

FACEBOOK | INSTAGRAM ili nas KONTAKTIRAJTE

Kraljice Katarine 6, Kiseljak

+387 30 334-070

info@dentalfrankovic.com

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA FRANKOVIĆ - sva prava pridržana